beton ciré stukadoors

Join our table to connect

Onze Service

- Goede back-office

- Goede marges

- Uitstekende vakkennis

- Goede applicateurs

- Hoogwaardige producten

- Goede prijs

- Duurzaam

- Innovatief

- De grootste in de Benelux

- Groot netwerk

 


Dealer worden

BetonDezign Benelux is dé groothandel voor industriële producten. Met onze producten die wij grotendeels in eigen beheer ontwikkelen maakt u de mooiste sfeer in en om uw woning. Met onze producten kunt u als stukadoor/schilder efficiënter uw werk uitvoeren. BetonDezign Benelux werkt uitsluitend samen met vakmensen, alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze lijn aan producten waarborgen.

Neem contact met ons op om de vele voordelen van onze producten te bespreken.

Verkoop Winkels

Heeft u een winkel en/of een website met gerelateerde producten. Ook dan kunt u mee profiteren van de vele voordelen van onze productlijn.

Beton is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Zowel in een badkamer, keuken of een wand of vloer. In ieder interieur is het een ware eye-catcher.

Wilt u onze tafels aanbieden, geen probleem, onze productlijn, ook geen enkel probleem. Wij kunnen u aantrekkelijke kortingen aanbieden zodat ook u mee profiteert van deze groeiende markt.

Interieurbouw/Ontwerpers

BetonDezign Benelux werkt al vanaf het begin af aan samen met goede interieur bouwers en ontwerp studio's. Architecten en Stylisten weten inmiddels ook van ons bestaan om een samenwerking verband met ons aan te gaan. In vele interieurs zien wij tegenwoordig onze producten terug komen. Als het nu gaat om beton, koper/oxidatie , roest of bijvoorbeeld onze BD panels, alle producten van ons zijn ruim inzetbaar en toepasbaar in vele interieurs. Heeft u interesse in een samenwerking met BetonDezign? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link.


Beton Ciré aanbrengen is simpelweg een ambacht........

 

Het aanbrengen van beton ciré vergt een iets ander procedé en werkwijze dan bij normaal stucwerk. Vooral de toplaag krijgt zijn uiteindelijke uiterlijk door de handtekening en het stuc talent van de vakman, uiteindelijk is het daarom te doen. U wilt uiteraard een ambachtelijk getrainde vakman voor uw beton ciré in huren om uw wand of element zo fraai mogelijk op te leveren.

 

Maar wat betreft preparatie van de ondergrond is het van belang dat u een beton ciré specialist in de arm neemt die ook het nodige af weet van de beschikbare hecht primers die voor diverse oppervlaktes en ondergronden beschikbaar zijn. Ook de uiteindelijke coating-laag of wat-laag is een belangrijk punt.

 

Neem bij onzekerheden altijd eerst contact met ons op.