Met onze uitgebreide verwerking instructies zijn onze producten heel goed zelf te verwerken door een handige Doe-Het-Zelver. Heeft u tijdens uw werkzaamheden vragen of loopt u tegen problemen aan dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze technische afdeling. 

 

Voor grote projecten is het verstandig om een specialist in de arm te nemen. Wij beschikken over een ruim netwerk aan applicateurs die intern zijn opgeleid. Deze applicateurs kennen alle ins en outs van onze producten en kunnen u adviseren op ieder gebied. BetonDezign Benelux BV werkt uitsluitend samen met vakmensen, alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen en wordt uw opdracht zorgvuldige uitgevoerd.

 

De mogelijkheden met beton ciré zijn onbeperkt, badkamer, keuken, vloer, wanden, meubels, gevels etc etc. Voor iedere klus hebben wij de juiste specialist in huis.

 

De tarieven voor het aanbrengen van beton ciré zijn afhankelijk van de grootte van het af te werken oppervlakte. Onderstaand vind u de richtprijzen betreffende de uitvoerende werkzaamheden.

 

Richtprijzen Vloer en Wand:   35-60 m2 € 75,- per m2   61-100 m2 € 65,- per m2   101-150m2 € 60,- per m2   151-250m2 € 55,- per m2

(bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. Voor nieuwbouw woningen hanteren wij een BTW tarief van 21 %, woningen ouder dan 2 jaar 6 %)

 

Richtprijzen Badkamer:   Vanaf 25 m2 € 120,- per m2

(bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. Voor nieuwbouw woningen hanteren wij een BTW tarief van 21 %, woningen ouder dan 2 jaar 6 %)

 

Heeft u een object welke kleiner is dan bovenstaande maatvoeringen, stuur ons dan een email  of vul uw gegevens in via onderstaand formulier. Dan sturen wij u een passende offerte die geheel bij uw wensen aansluit. Heeft u alle gegevens bekend, vraag dan een offerte aan via ons offerte systeem zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.