Impressie

Badkamer Beton Ciré

Industrie in je badkamer

 

Lekker relaxen in uw badkamer en even alles aan de kant, pure ontspanning. Een badkamer is voor veel mensen een plek om even helemaal tot rust te komen. De uitstraling van uw badkamer heeft hierin een toegevoegde waarde. Natuurlijke, rustige kleuren en materialen helpen hier enorm in mee.

Het is daarom ook niet verwonderlijk dat onze beton ciré zo ontzettend in de smaak valt bij een grote doelgroep. Tevens heeft het ook veel voordelen dan je in eerste instantie zou denken!

 

Het wordt alleen maar mooier

 

De handtekening van uw object, wand, badkamer of vloer wordt uit eindelijk gezet door de applicateur. Hierdoor kunnen wij van te voren niet aangeven hoe het te bewerken object er uit komt te zien. Dit maakt de beton ciré juist zo uniek en robuust. Onze beton ciré wordt na het aanbrengen geschuurd en ingeseald om vervolgens afgewerkt te worden met een 2 componenten, matte polyurethaan lak. Combineer onze beton ciré met stoere en industriële accessoires en u creëert de badkamer waar u al jaren van droomt.

 

Beton Ciré in de gehele badkamer

 

Onze beton ciré is geschikt voor de gehele badkamer. Niet alleen de vloeren en de muren kunnen bewerkt worden maar ook de natte cel en meubels. Doordat ons product cement gebonden is en gecombineerd met verschillende harsen is het watervast en ideaal voor een vochtige ruimte. Door beton aan te brengen in uw badkamer legt u een rustige en serene basis waar u jaren van kunt genieten.

Facebook Fan Page

 

Bent u ook zo'n fan van Facebook? Wij in ieder geval wel. BetonDezign Benelux post dagelijks berichten om onze volgers op de hoogte te houden van ons assortiment, uitvoerende werkzaamheden en tips. Heeft u interesse in industrieel wonen of onze productlijn, volg ons dan via @betondezignbenelux