Keuken van Beton

Wil jij koken in een industriële omgeving en ook nog eens stijlvol, dan is de keus niet zo ingewikkeld, dan kiest u uiteraard voor de producten van BetonDezign Benelux. Wij creëeren een stoere, stijlvolle sfeer in uw keuken. Ook kunt u dit zelf doen met onze producten natuurlijk. 

Een echte eye-catcher in uw keuken is een werkblad van beton. De versleten, stoere, industriële look heeft reeds vele harten veroverd. De robuuste uitstraling geeft een keuken veel meer karakter dan een regulier werkblad.

 

Een keukenblad kan in ieder formaat worden afgewerkt met onze producten. De keukenbladen zijn super goed afgewerkt en vlek werend. Hoe vaker u het werkblad gebruikt hoe mooier hij uiteindelijk wordt ' geleefd'

Dit robuuste hoort juist bij beton en is voor vele liefhebbers juist de reden om voor onze producten te kiezen.

 

Naast de werkbladen zien we ook steeds vaker dat onze klanten er voor kiezen om de achterwanden te voorzien van beton. Op deze manier wordt de keuken meer een geheel. Niet alleen de uitstraling van het product is natuurlijk belangrijk. Het moet ook praktisch zijn in een druk gezin. Dat is het zeker, het product is gemakkelijk schoon te maken net zoals ieder ander blad. Het is niet aan te raden om schoon te maken met schoonmaakmiddelen die chemische middelen bevatten, maar dit doet u bij de reguliere werkbladen ook niet.