Vloeren

De volgende eigenschappen maken van BetonDezign een uniek product.

 

- Slijtvast

- Watervast

- Naadloos

- Hygiënisch

 


Laag opbouw

Bovenstaand vind u de laag opbouw die wij hanteren voor het opbouwen van onze vloeren. In de meeste gevallen worden de nieuwbouw woningen opgeleverd met een cement dekvloer zoals boven omschreven. Er zijn voor beton ciré meerdere mogelijkheden beschikbaar. Zo kunnen we het bijvoorbeeld ook over bestaand tegelwerk aanbrengen zodat u geen hak en breekwerk heeft. Grote voordeel hiervan is dat u niet in de rotzooi zit.

 

Vraag via onderstaand formulier een passende offerte aan, geeft u zo duidelijk mogelijk aan waar het om gaat. M2, badkamer en of vloer etc etc...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Slijtvast

BetonDezign is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cement basis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het kras bestendig en water-en vuilwereld is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is BetonDezign zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt ervoor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermdis tegen aceton, thee, koffie en wijn.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van BetonDezign. Het is namelijk een alkalische vloer-en wand afwerking. Dat houdt in dat het product al van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet goed thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra laag coating aangebracht. Dit maakt BetonDezign een uiterst geschikt product voor uw vloer en/of badkamer. Het grote voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke rest producten van de gebruikelijke schoonmaak producten.

Naadloos

BetonDezign vloeren zijn watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn gemakkelijk schoon te houden waardoor schimmels geen kans krijgen.