BetonDezign Benelux is dé groothandel voor Beton Ciré producten

Bij BetonDezign Benelux BV bent u aan het juiste adres als het gaat om industrieel wonen en beton ciré producten. Maar niet alleen als particulier kunt u bij ons terecht, ook de zakelijke klant is bij ons meer dan welkom. Wij doen zaken met architecten, interieur stylisten, project ontwikkelaars en aannemers. Iedereen is bij ons welkom voor een gedegen advies omtrent de mogelijkheden van ons assortiment. Omdat wij de beton ciré zelf produceren in onze eigen fabriek, kennen wij alle ins and outs van onze producten, met deze know-how kunnen wij u voor ieder project of klus optimaal adviseren en ondersteunen.

 

BetonDezign Benelux BV heeft een jong team wat gedreven is door perfectie, enthousiasme en last-but-not least "Passie" voor industrieel wonen. Hedendaags is beton niet meer weg te denken uit ons interieur. Onze beton ciré is dusdanig door ontwikkeld dat het in zeer ruime vorm toepasbaar is. Voor zowel een vloer, badkamer, keuken of meubilair, zelfs voor zwembaden is onze beton ciré uitermate geschikt. Wij kunnen onze beton ciré leveren in bijna iedere kleur. We hebben drie verschillende soorten ciré, BetonDezign FINO, BetonDezign RAW en de reguliere Beton Ciré. Iedere variant onderscheidt zich door zijn individuele eigenschappen en uitstraling.

 

Wij kijken ook naar efficiëntie, hoe kan een product op een gemakkelijke manier worden aangebracht. De specialist kan er mee werken maar ook de particulier. BetonDezign Benelux BV heeft namelijk een kant-en-klaar systeem ontwikkeld zodat u direct aan de slag kunt zonder dat u het een en ander hoeft te mengen. U besteld de gewenste kleur en u kunt direct aan de slag.

 

Voor onze andere producten geldt hetzelfde, gemakkelijk aan te brengen met een super mooi industrieel resultaat. Zoekt u bijvoorbeeld een meubelstuk, neem ook dan snel contact met ons op. Wij werken samen met interieur bouwers die uitsluitend maatwerk leveren.

Applicateurs


BetonDezign Benelux BV werkt uitsluitend samen met vakbekwame applicateurs uit geheel Nederland. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij vinden het hebben van kennis over onze producten een pré. Met deze kennis en vakbekwaamheid van de applicateurs én de topkwaliteit van onze producten kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig product bieden.

 

BetonDezign is momenteel hard aan het groeien en daarom zijn wij altijd op zoek naar vakbekwame applicateurs die graag met ons product willen werken. Heeft u interesse in onze producten en werkwijze? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link. lees verder>>

 

 

Contacteer ons>>

Project Inrichting


Wilt u uw kantoorvloer of de werkplekken eens van een nieuwe uitstraling voorzien? Denk dan eens aan de fraaie design mogelijkheden en de functionele eigenschappen van onze beton ciré.

Ook het opnieuw behandelen van bordessen van trappenhuizen, sanitair of entreehallen met beton ciré kan een uitstekende oplossing zijn om de sfeer en kwaliteit van de complete ruimte een extra boost te geven.

 

Voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten heeft BetonDezign Benelux de juiste expertise in huis voor al uw wensen op dit gebied. Neem contact met ons op en stel uw vragen zodat wij met u in gesprek kunnen gaan. lees verder>>

 

 

Contacteer ons>>

Aanbrengen is een "Ambacht"


Beton ciré aanbrengen vergt een ander procedé en werkwijze dan bij normaal stucwerk. Vooral de toplaag krijgt zijn uiteindelijke uiterlijk door de handtekening en het stuc talent van de applicateur. En uiteindelijk is het daarom te doen.

U wilt uiteraard een ambachtelijk getrainde vakman voor uw beton ciré project in huren om bijvoorbeeld uw badkamer, vloer of wand zo fraai mogelijk op te leveren.

 

Maar wat betreft preparatie van de ondergrond is het van belang dat u een beton ciré specialist in de arm neemt die ook het nodige weet van de diverse beschikbare hechtprimers die voor diverse ondergronden beschikbaar zijn.

 

Contacteer ons>>


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.