Onze diensten

Particulier

BetonDezign BV is werkzaam in de gehele Benelux. Wij zijn groothandel/importeur en tevens verwerker. U kunt als particulier bij ons terecht voor de meest uit een lopende zaken. Wilt u een badkamer voorzien met onze beton ciré dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor vloeren, keukens, meubels en grote projecten kunt u contact met ons opnemen.

Wij werken samen met opgeleide stukadoors in de gehele Benelux. Wij streven naar uitsluitend top kwaliteit, wij scholen de stukadoors dan ook continue bij met de ontwikkelingen in de markt en van onze producten. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Zakelijk

Beton Design Benelux BV is altijd op zoek naar vakbekwame stukadoors/schilders die met onze producten willen/kunnen werken. Als applicateur van BetonDezign BV krijgt u tevens opdrachten binnen die bij ons binnen komen via de particuliere sector. Heeft u vragen betreffende een samenwerking met ons? Join the Team en stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Offerte


Heeft u specifieke vragen betreffende bepaalde werkzaamheden dan kunt u contact met ons opnemen.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. U kunt via onderstaande knop een offerte aanvragen. Vermeld zoveel mogelijk gegevens in het formulier zoals naw gegevens en telefoonnummer. Ook uw email adres ontvangen wij graag zodat wij u een offerte per mail kunnen sturen.