Project Inrichting

Winkel/Showroom/Kantoor in Beton Ciré

Vooral bij renovatie projecten komt er een efficiënte manier van egaliseren om de hoek kijken. Wij gebruiken hiervoor een hoogwaardige egaline, een soort vloeicement dat verrijkt is met kunststoffen en goed zelf nivellerend is. Het product egaline is toepasbaar op vele ondergronden maar wordt doorgaans toegepast op ruwe betonvloeren om deze glad te krijgen of om een bestaande tegelvloer weer glad te maken.

 

U kunt uiteraard ook als doe-het-zelver aan de slag maar het echt glad trekken van een bestaande vloer is een vak apart. Er bestaan diverse soorten egaline die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Vooral bij houten ondergronden is het een zaak dat een egaline product goed hecht en dat de ondergrond stabiel is. Vooral als u een Beton Ciré vloer wilt gaan leggen, dan heeft u een vlakke egaline vloer nodig. De Beton Ciré vloer is vrij din dus iedere oneffenheid in de ondervloer zal uiteindelijk zichtbaar zijn. Egaline kan ingezet worden voor de behandeling van allerlei ondergronden, dus ook vloeren waar enig afschot nodig is in de richting van goten of afvoeren. Werken met egaline is wel aan een aantal grenzen gebonden. Dikkere lagen dan 4-5 cm zijn vaak in-efficiënt, meestal is het dan handiger om op andere cement gebonden producten over te stappen.

 

Service 1

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Service 2

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.


Speciaal ontwikkelde Beton Ciré voor uw kantoor

Wilt u uw kantoorvloer of uw werkplekken eens van een nieuwe uitstraling voorzien? Denk dan aan de fraaie design mogelijkheden en functionele eigenschappen van Beton Ciré van BetonDezign Benelux BV. Ook het opnieuw behandelen van bordessen van trappenhuizen, sanitair of entreehallen met onze producten kan een uitstekende oplossing zijn om de sfeer en kwaliteit van de complete ruimte een extra boost te geven. Voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten heeft BetonDezign Benelux de juiste expertise in huis voor al uw wensen op dit gebied. Kies uit vele kleuren en tinten, bij ons zijn er geen grenzen.

 

U hoeft geen grote bouwkundige aanpassingen te doen om een ruimte weer als nieuw te doen overkomen. Maak de m2 weer aantrekkelijk voor potentiële huurders zodat deze graag op uw aanbod in gaan. Of kies voor een kantoorvloer die uitstekend past bij uw eigen huisstijl. Welke kleur u ook kiest, wij garanderen u voor de komende jaren kleurechtheid, slijtvastheid en enorm veel onderhouden gemak.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.