BetonDezign Benelux BV

Laten uitvoeren

Met onze uitgebreide verwerking instructies zijn onze producten heel goed zelf te verwerken door een handige Doe-Het-Zelver. Heeft u tijdens uw werkzaamheden vragen of loopt u tegen problemen aan dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze technische afdeling.

Voor grote projecten is het verstandig om een beton ciré specialist in de arm te nemen. Wij beschikken over een ruim netwerk aan applicateurs die intern zijn opgeleid. Deze applicateurs kennen alle ins en outs van onze producten en kunnen u adviseren op ieder gebied. BetonDezign Benelux BV werkt uitsluitend samen met vakmensen, alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen en wordt uw opdracht zorgvuldige uitgevoerd. De mogelijkheden met beton ciré zijn onbeperkt, badkamer, keuken, vloer, wanden, meubels, gevels etc etc. Voor iedere klus hebben wij de juiste specialist in huis.

De tarieven voor het aanbrengen van beton ciré zijn afhankelijk van de grootte van het af te werken oppervlakte. Onderstaand vind u de richtprijzen betreffende de uitvoerende werkzaamheden.

   

Prijzen beton ciré vloer, badkamer, wand


Richtprijzen Vloer en Wand:   35-60 m2 € 75,- per m2   61-100 m2 € 65,- per m2   101-150m2 € 60,- per m2   151-250m2 € 55,- per m2

(bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. Voor nieuwbouw woningen hanteren wij een BTW tarief van 21 %, woningen ouder dan 2 jaar 6 %)

Richtprijzen Badkamer:   Vanaf 25 m2 € 120,- per m2

(bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. Voor nieuwbouw woningen hanteren wij een BTW tarief van 21 %, woningen ouder dan 2 jaar 6 %)

Heeft u een object welke kleiner is dan bovenstaande maatvoeringen, stuur ons dan een email  of vul uw gegevens in via onderstaand formulier. Dan sturen wij u een passende offerte die geheel bij uw wensen aansluit. Heeft u alle gegevens bekend, vraag dan een offerte aan via ons offerte systeem zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen.


Carbide Gereedschap

De gereedschappen van BetonDezign “Carbide”  bestaan uit een metalen basis waarop wolfraamdeeltjes met koper zijn gesoldeerd. De extreme kracht van zowel de soldering als de wolfraamdeeltjes hebben een uiterst sterk gereedschap tot gevolg met een zeer hoge standtijd.

Wolfraam heeft een hardheid graad van 95 % vergeleken met industrieel diamant met een smeltpunt van 3000 graden!

Het gereedschap heeft een raspend effect en is daarom uiterst effectief om grote hoeveelheden materiaal te verwijderen, alsmede zachtere materialen die onmogelijk verwijderd kunnen worden met schuurpapier en diamant.

Carbide – unieke kwaliteiten

√  Uitstekend voor polijsten en schuren op allerlei types bouwmaterialen en plastic materialen

√  Perfect voor klussen die niet met andere professioneel gereedschap kunnen worden uitgevoerd

√  Al het gereedschap is universeel and op dezelfde materialen worden gebruikt.