Primers & Coatings

Primers

Onze primer is een 2-componenten oplosmiddel vrije primer/hechtlaag op basis van epoxyhars. Tevens is onze primer te gebruiken als hars voor een schrap laag. 

 

Toepassing

 

Onze primer is zeer geschikt als hechtlaag op cement en gips gebonden ondergronden.

 

Eigenschappen:

 

Oplosmiddelvrij, breed inzetbaar, uitstekende tussenlaag hechting, uitstekende verwerkbaarheid (met roller of schrap laag)


Coatings

Er is een grote diversiteit aan coatings. In de meeste gevallen lakken wij een vloer of een ander object af met een matte 2-componenten lak. Deze lak laag zorgt ervoor dat uw vloer kras en slijtvast is. Ook maken wij uw vloer hiermee waterdicht en kunt u er jaren lang plezier van hebben.

 

Vraag hier naar de mogelijkheden of bestel een kant en klaar pakket zodat u zeker weet dat u alle elementen in huis krijgt voor uw klus.


Totaalpakket BetonDezign Wall

Bent u van plan om een wand te voorzien van onze beton ciré dan hebben wij, om het u gemakkelijk te maken een pakket samen gesteld zodat u direct aan de slag kunt. Dit pakket is niet geschikt voor vochtige ruimtes dus alleen voor bijvoorbeeld een wand in de woonkamer of slaap of kinderkamer.

 

Met de bijgeleverde sproeier brengt u de BetonDezign Power Coating aan. Zeer gemakkelijk verwerkbaar en geeft een prachtig resultaat. De inhoud van de emmer omvat 10 liter en is voor min max. 7m2 in twee lagen.

 

Inhoud pakket:

 

- 10 liter BetonDezign Wall )7m2/2 lagen)

- 1 liter BetonDezign Power Coating

- 1 Power Coating spuit

 

Prijs € 245,- exclusief verzending